vidám party kellék

Vidám party kellékek: ezekre van szükséged az igazán jó bulihoz

Mi mással tehetnénk boldoggá gyermekeinket, mint egy remek gyerekzsúrral. Legyen ez egy születésnap, névnap, halloween vagy csak egy egyszerű hétvégi mulatság, a gyerekek imádják, ha bulira kerül a sor. Egy ilyen eseményre pedig alaposan fel kell készülni. Az biztos, hogy valamilyen vidám party kellék elengedhetetlen a sikerhez. Mik lehetnek azonban ezek? Hogy induljunk neki, miket szerezzünk be? Ezeket szedtük most össze cikkünkben, hogy neked egyszerűen csak válogatni kelljen a megannyi ötlet közül:

Papír vagy műanyag étkezési kellékek

Egy gyerekzsúr fontos kellékei a papír vagy műanyag étkezési kellékek: pohár, tányér, szívószál, asztalterítő, szalvéta és egyebek. A legjobb, ha valamilyen tematikára építjük fel a kiegészítőket. Ez lehet gyerekünk kedvenc mesehőse. Így pl az egész buli lehet Jégvarázsos vagy éppen Mancs őrjáratos. Ugyanúgy a meghívó is épülhet ugyanerre a tematikára. Garantáltan lekenyerezzük így a gyerkőcöket!

Vidám party kiegészítők

Ne feledkezzünk el minden gyerek kedvencéről: a lufikról. Vehetünk egyszerű felfújhatós lufikat, de akár beszerezhetünk 1-2 különlegesebb héliumos típust is. Nagy sikert szokott aratni, hogy a kikötözött lufi ott lebeg a levegőben. Ne feledkezzünk meg az egyéb dekorációs elemekről sem. Vehetünk szalagokat, feliratokat és sok más dekorációs kiegészítőt. Bár a gyerekek imádják, de a konfettit nem javasoljuk, főleg nem beltéren, mert még évek múltán is azt porszívózhatjuk. Szülők rémálma, így lehetőség szerint kerüljük el.

Jelmezek

Ha igazán gigabulit szeretnénk, akkor beszerezhetünk jelmezeket is, amikbe beöltözhetnek a gyerekek. Ez lehet csak valamilyen maszk vagy fejdísz, de lehet komplett öltözék is. A gyerekek bolondulnak az ilyenekért, így biztos nagy sikert arat, ha jelmezeket is beszerzünk.

Gyerekzsúr öko módra

A mai világunkban már arra is érdemes figyelnünk, hogy ne keletkezzen sok felesleges hulladék egy ilyen buli során. Lehetőség szerint használjunk papír eszközöket és ha lehet próbáljuk az újrahasznosíthatóság szempontjából megvásárolni a kellékeket. Ha marad maradékunk, akkor azt ajándékozzuk tovább másnak vagy tegyük el a következő bulira. A szemetet gyűjtsük külön és ha lehet akkor már eleve újrahasznosított kellékeket vásároljunk.