kárpitos

Mire figyeljünk kárpitos választás előtt?

Manapság ha elhasználódik kedvenc kanapénk, vagy ágyunk, legtöbben új bútordarab vásárlása mellett döntenek, pedig ilyen esetben érdemes felújítani a szövetet egy profi kárpitossal, mint az Arany Fotel kárpitos vállalkozás. Ha a kárpitos szolgáltatás mellett tesszük le a voksunkat, könnyen újjá varázsolhatjuk kedvenc bútordarabunkat és még pénzt is spórolhatunk vele.

Mit kell tudnunk a kárpitos szolgáltatásról?

A kárpitos segít nekünk kiválasztani a bútorunkhoz illeszkedő legmegfelelőbb szövetet. Széles szövetminta kínálat közül választhatunk, így szükségünk lehet a szakember tanácsaira. Kizárólag magas minőségű alapanyagok felhasználásával dolgoznak a kárpitos szakemberek, hogy munkájuk eredményeképpen biztosítsák az időtállóságot és a prémium megjelenést hosszú távon.

A szövet kiválasztása során vegyük figyelembe a könnyű tisztán tarthatóságot, főleg ha nagyobb igénybevételre számíthatunk. Például egy nagycsaládos otthon nappalijában, ahol valószínűleg központi szerepet kap a kanapé, érdemes ellenálló anyagot kiválasztani. Nem beszélve ha háziállatunk is van és előszeretettel tartózkodik a kanapén.

A teljeskörű kárpitos szolgáltatás igénybevételekor a szakember a felmérés után elszállítja a bútorunkat, amit az elkészült munka után vissza is szállít majd nekünk.

Milyen stílusok közül választhatunk ha felújítanánk bútorainkat?

  • Modern
  • Retro
  • Art deco
  • Vintage
  • Muzeális antik: barokk, szecessziós, rusztikus

Mikor forduljunk kárpitoshoz?

Nem csupán megroncsolódott, elhasználódott vagy erősen szennyeződött bútoraink felújítása során érdemes kárpitos mellett döntenünk.

Azoknak is érdemes megfontolni, akik felújítást terveznek vagy valósítottak meg, és szeretnék a meglévő bútoraikat az új eneteriőr stílusához igazítani, vagy akár a nagyszülőktől megmaradt jó állapotú kanapé, ágy, vagy fotel stílusát szeretnék modern megjelenésűre cserélni.

Talán a legfontosabb szempont a kárpitos cég kiválasztásánál a szakértelem tényező. Az Arany Fotel kárpitos vállalkozás például összesen 63 év tapasztalatát tudhatja a háta mögött.

Ha hozzájuk fordulunk kárpitos munkák megvalósításához, biztosak lehetünk benne, hogy felújított bútoraink még hosszú évekig fogják szolgálni otthonunk kényelmét.