Megoldás tartozáskiegyenlítésre

Az adósságrendező hitel az egyik legkedveltebb megoldás, ha a tartozások kiegyenlítéséről van szó. Kedvezőbb feltételek mellett vehetjük fel és rugalmasabbak a fizetési lehetőségek.

Fontos tudni viszont, hogy a hitelkiváltás nem jelenti azt hogy ön csökkenteni fogja az adósságát. Ön ugyanúgy tartozni fog a pénzösszeggel, viszont a kamat és a fizetési feltételek módosulnak. Az adósságrendező hitel alkalmas lehet a számára, ha továbbra is képes törleszteni a felvett kölcsönt. Lehetőségként használja arra, hogy csökkentse a havi kiadásait. Segít, hogy könnyebben visszafizesse a már meglévő adósságokat. Az adósságrendező hitel törlesztője kisebb, mint a jelenleg fizetett hitelek törlesztőrészlete.

adósságrendező hitel

Ha mulasztásai voltak vagy nem fizetett vissza időben egy hitelt, akkor nem vehet fel adósságrendező hitelt. Megkövetelik, hogy jó pénzügyi helyzete legyen.

Az is kizáró feltétel lehet, ha az elmúlt 3 hónapban volt olyan alkalom, amikor nem fizette időben vissza a meglévő hitelének a törlesztőrészletét.