iroda konténer

Megbízható ideiglenes megoldás: Személyre szabott irodák konténerekből

Egyes iparágakban több olyan szituáció vagy eset felmerülhet, amely ideiglenes kitelepülést kíván. Ideiglenes kitelepülésen azt értjük, amikor az üzleti tevékenység szellemi központja és a fizikai megvalósítása nem egy helyszínen zajlik, így a megvalósítás helyszínén az irodai és egyéb funkciókat biztosítani szükséges. Ráadásul sokszor mindezt jogszabályban meghatározott módon kell megtenni.

Ilyen iparág például az építőipar: a tervezés és a projektmenedzsment szellemi része a tervező cég irodájában zajlik, de amint a megvalósítás fázisába érkezik a projekt, a kivitelező cég munkatársainak iroda helyiséget kell nyújtani, ahol tárgyalni, melegedni, étkezni van lehetőségük, illetve mosdót is tudnak használni. Emellett ne feledkezzünk meg a fizikai munkásokról sem.

Az építőipar mellett a rendezvény szektorban dolgozók számára is szükség van a fenti területek biztosítására az adott rendezvény időtartama alatt, főleg ha szabadtéri az esemény.

 

Ideiglenes, mobil konténerek

A legjobb és legegyszerűbb megoldás az ideiglenes helyiség és fedett terület biztosítására az iroda konténerek. Nem csak rövid, de hosszú távon is tudják biztosítani azt a komfortot, amit az épületek nyújtanak. Rengeteg előnye van ezeknek a mobil, acéllemezből készült konténereknek, amit most részletesebben ki is fejtek a blogbejegyzésben.

 

Előnyök

A szemmel is jól látható előnyök közé tartozik az, hogy az iroda konténerek teljesen személyre szabhatók külső és belső megjelenésben. Igazából csak a képzeletünk szab határt. Ne csak egy téglatestet képzeljünk magunk elé, lehetőségünk van több konténert összekapcsolni, így akár egy teraszt is ki tudunk alakítani.

Az egyes közművek teljes körűen beköthetők a mobil iroda konténerekbe, így az elektromos áram, víz-ellátás és fűtés egyszerűen biztosítható. Könnyedén kiegészíthetők szaniter konténerrel, tehát a mosdóhasználat is biztosított.

Ha igazán komfortos és kedvező árú konténerek beszerzésén gondolkozol, akkor érdemes meglátogatnod a Mobilainer weboldalát, ahol egyszerűen megvásárolhatod saját, személyre szabott iroda konténered.