Foxwell NT650 Elite készülék

Foxwell NT650 Elite – Pénztárcabarát autódiagnosztikai eszköz

A hibakód olvasók piacán folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb készülékek, és márkák. Nehéz kiigazodni, hogy pontosan melyik is fog megfelelni az igényeidnek, illetve milyen készülék kompatibilis a gépjárműveddel. Mégis mi most rámutatnánk egy konkrét márkára, azon belül is egy típusra, mert ár/érték arányban ez a legjobb a piacon, s valószínűleg egyezik majd a többség elképzelésével.

Foxwell márka, miért is ezt válasszuk?

A Foxwell márka viszonylag újnak számít ezen a piacon, a mindössze körülbelül 5 éves megjelenésével még sokan nem bíznak benne teljesen. Azonban szeretnénk meggyőzni kedves a kedves olvasót, hogy ez a márka kora ellenére igenis hiteles, terjeszkedési igényük miatt pedig az árakat is alacsonyan tartják. Ugyanolyan funkciók mellett egy Foxwell készülék olcsóbb a már befutott versenytársaihoz képest.

Foxwell NT650 Elite – A narancssárga bástya

A Foxwell NT650 Elite készülék már egy sokadik generációs Foxwell eszköz, ennek köszönhetően a kezdő készülék hibák már mind orvoslásra kerültek. Ez egy professzionális kézi hibakód olvasó, közel az összes autómárkával tud kommunikálni. Leginkább autószerelők szokták a készüléket szeretni, hiszen használatával, széles szervízfunkcióinak köszönhetően az autók gyártói szintű programozása oldható meg. Ugyanakkor ajánlott olyan hobbiszerelőknek is a használata, akik már nem elégszenek az egyszerű hiba kódolvasók nyújtotta korlátozott lehetőséggel, hanem szeretnének nagyobb programozási lehetőséget kapni. Ezzel a készülékkel nem csak a szokásos ABS, SRS, SAS programozás/kalibrálás készíthető, hanem már képes az injektor kódolásra, a kilóméterszámláló beállításra, vagy a kulcsmásolásra. A készülék támogatja a Magyar, és Angol nyelvek mellett a népszerűbbeket. Élethosszig tartó ingyenes szoftverfrissítési lehetőség biztosítja számunkra, hogy ezzel a készülékkel az 5 év múlva újonnan leguruló autókkal is könnyedén kommunikálhatunk majd. Ha további kérdés merülne fel a termékkel kapcsolatban, akkor a hivatalos gyártó oldalán is tájékozódhat az itt elérhető linken.

Kocsiszaki – A megbízható Foxwell beszállító

Foxwell termékekkel kapcsolatban Magyarországon a Kocsiszaki webshop az elsődleges beszállító. Kínálatukban közel a Foxwell összes készüléke megtalálható.

A Foxwell NT650 Elite készüléket most kedvezményesen vásárolhatod meg a Kocsiszaki webshoptól, mindössze 89.990 Forintért az alábbi linken.

Ha innen vásárolsz, biztosan kapsz 15 napos visszavásárlási lehetőséget, így ha nem lennél a termékkel megelégedve, akkor azt terítés ellenében visszaküldheted. Továbbá 2 év hivatalos jótállás jár a termékvásárlást követően (ez mindössze egy regisztrációhoz kötött).