Schoeller Allibert logó: mit jelent?

A Schoeller Allibert a világ egyik vezető visszaforgó csomagolás gyártója. A cég már több mint 50 éve fejleszti, gyártja és forgalmazza minőségi műanyag tároló eszközeit, amelyeket a logisztikában használnak fel. A vállalat ergonomikus, könnyen kezelhető, egyszerűen rakodható és igencsak tartós termékekkel látja el a piacot. De nézzünk csak egy kicsit mögé a Schoeller Allibert tevékenységének, és keressük meg sikerük titkát.

Schoeller Allibert logó: mire enged következtetni?

A cég logója igencsak beszédes, pláne, ha magunk is megismertük már a vállalat tevékenységét. A Schoeller Allibert logó igazából egy körkörös folyamat ábrázolása: ebben hisz ugyanis a cég, a többszöri felhasználásban. 360°-os megoldásnak nevezik azt a modellt, amelyetők maguk állítottak fel. Vagyis, hogy termékeik teljes élettartamában részt vesznek. Nem hagyják magukra a fogyasztókat a vásárlás után, hanem lehetőséget nyújtanak nekik, hogy elhasználódott termékeiket visszaszolgáltathatják a gyártónak. A Schoeller pedig természetesen gondoskodik az újrahasznosításukról.

Miért fontos a környezetbarát logisztika népszerűsítése?

A disztribúció az egyik leginkább környezetszennyező tevékenysége az emebriségnek. Ahhoz, hschoeller alliert logóogy egy termék eljusson A-ból B-be ugyanis be kell csomagolni. Általában az olcsó és egyszerű csomagolási típusok népszerűek, viszont ezek környezetszennyezők. Ide tartoznak az egyszer használatos fóliák, papír csomagolások, védelmi töltelékanyagok.

Ezért találta ki a Schoeller minőségi RTP ládákat, konténereket és rekeszeket. Mivel ezek igen sokféle variácóban elérhetők, így 6-7 iparág is fel tudja őket használni szállítmányozáshoz, többek között az élelmiszergyártás, a mezőgazdaság és az autóipar is. Kiváló minőségüknek köszönhetően megvédik a termékeket a sérüléstől és a minőségromlástól, legyen szó áruszállításról, vagy pedig raktározásról.

Termékeik között igen változatos megoldások kaptak helyet: nagymérető összecsukható konténer (FLC), IBC tartályok, euro ládák, M30-as rekeszek, dobozok tetővel és klasszikus almás valamint húsos ládák is. A Schoeller ráadásul az élelmiszer iparban használatos ládákat is újra tudja hasznosítani magas higiéniai előírások mellett.