elektromos porszívó kínálat

Elektromos porszívók funkciói napjainkban

Biztosan mindenki emlékszik azokra a retro porszívókra, amelyek óriásiak voltak, nehezen gurultak és még sok helyet is foglaltak. Természetesen, akkoriban a házioasszonyoknak már egy ilyen monstrum is igen nagy segítségnek számított a háztartásban. Napjaink elektromos porszívó kínálata pedig már rengeteg alterneatívával kecsegtet. Nincs olyan vásárlói igény, amelyeket ezek a korszerű gépek ki ne tudnának elégíteni. Cikkünkben összegyűjtöttük a tökéletes elektromos porszívók ismérveit.

Többfunkciós elektromos porszívók

Napjainkban már nemcsak egyetlen fokozaton képesek működni a háztartási gépek, így van ez a porszívókkal is. Az erőteljes szívóerő mellett takarékos és halk funkció is létezik a legtöbb gépben, ha késő este vagy kisgyermek mellett szeretnénk elvégezni a munkát.

Emellett pedig többségük képes olyan extra igényeknek is megfelelni, mint például az állatszőr és az atka eltávolítása a szőnyegekből, kárpitokból. Valamint gyakran allergiásoknak is speciális készülékekre van szükségük, melyekkel még a levegőt is párásítani és tisztítani lehet.

A Thomas kínálatában a legkorszerűbb porszívókat, sőt, takarítógépeket találhatjuk meg. Köztük olyan gépeket is, amelyek eleget tesznek a felsorolt kritériumoknak. Ezen a linken az összes elektromos porszívó típus megtekinthető: https://thomas.hu/termekek/

Álló elektromos porszívók

A mindennapok kihívásai között a takarítás is ott szerepel. Amikor fáradtan hazaérünk a munkából, akkor épp csak szeretnénk vacsorát készíteni és ledőlni a kanapéra. De ha kisállítunk van, netán a belvárosban lakunk, ahol gyorsabban porosodik az otthonunk, akkor olykor elő kell vennünk a porszívót a sarokból, és a pipere takarítást elvégezni.

Az álló porszívók ezért olyan praktikusak: csak elővesszük őket a sarokból, és máris hozzáfoghatunk a munkának. Egyes típusok esetében még a vezetékekkel sem kell bajlódnunk legtöbbször, hiszen akkumulátorral működnek. Tökéletesek, ha gyorsan akarunk egy higiéniai takarítást elvégezni még az esti órák előtt. De vészhelyzet esetén is jól jönnek: ha kiborul egy kis liszt, virágföld vagy étel a földre, akkor seperc alatt felporszívózhatjuk.