törölköző strandra

Törölköző strandra: mi a jó választás?

Strandra imádunk járni, hiszen igazi nyári kikapcsolódást jelent mindenki számára. Akár egész nap képesek vagyunk a medencékben áztatni magunkat vagy a tengerparton napozni, élvezni a napsütést. A strandra azonban érdemes alaposan felkészülni, hogy semmi ne árnyékolja be a pihenésünket. Az egyik legfontosabb, amit magunkkal kell vinnünk az a törölköző. Nélküle igencsak kellemetlen lenne a strandélmény. Ha már a törölközőknél járunk, akkor meg kell említeni, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyet viszünk magunkkal. Cikkünkben a törölközőválasztás szempontjait taglaljuk, hogy strandolásunk a lehető legkényelmesebb legyen.

 

Törölköző strandra: milyen szempontok alapján vásároljunk?

  1. Anyag: a jó törölköző anyagba fektetett pénzünk igencsak meg fog térülni. Elsődleges szempont az anyag kiválasztásakor, hogy jó nedvszívó képességgel rendelkezzen és emellett hamar száradjon. Továbbá minél puhább, jobb tapintású, annál jobb és kényelmesebb. A strandon akár egész nap ezen fekszünk, így nagyon nem mindegy, hogy kidörzsöli-e a bőrünket az anyag vagy pihe-puha kényelmet ad.
  2. Méret: törölköző esetében fontos a méret, hiszen kényelmesen el kell férjünk rajta. Minél hosszabb és szélesebb, annál jobb lesz rajta feküdni és még a cuccaink is bőven elférnek mellettünk.
  3. Szín, minta: természetesen, ahogy más termékek esetén sem, úgy a törölközők szempontjából sem elhanyagolható a kinézet. Kerüljük a fehér színt, hiszen azon látszódik meg a leghamarabb a koszolódás. Emellett a feketét se válasszuk, hiszen a fekete szívja a napot, így hamarabb felforrósodik az anyag, mint más színek esetében. A legjobb opció a színes mintás, jópofa minta.

Hol vásároljunk törölközőt?

A szuper és kényelmes törölköző kiválasztása tehát nem bonyolult, csak egy kis odafigyelést igényel. Vásárláskor válogathatunk az online áruházak kínálataiban vagy ha inkább a tapintásunkban bízunk, akkor üzletekben, piacokon is jó termékeket tudunk beszerezni. A megfelelő törölköző kiválasztása után pedig irány a strand, a pihenés és a szórakozás!