selfiefotógép.hu

Selfiefotógép az ünnepségek eszköze

A selfiefotógép nem más, mint egy specifikusan nagy rendezvényekre fejlesztett automata kamera. A legjobb benne, hogy kikerüli a hagyományos fotózás rengeteg hibáját. Noha egy profi fotós szaktudását nem tudja pótolni azonban rengeteg előnyt tartogat magában egy ilyen eszköz bérlése, főleg nagyobb rendezvények megtartásakor.

 

A selfiefotógép előnyei:

A szelfigép legnagyobb hozadéka egy party vagy összejövetel alatt a rendelkezésre állás. Lássuk részletesen ez mit takar magában!

  1. Elérhetőség: bárki tudja használni, akár tucatnyi kép készítésére. Egy fotós csak bizonyos pillanatokat tud elkapni és nem biztos, hogy a legjobb pillanatban tudnak elkapni egy csapatot. Ezzel a lehetőséggel viszont mindenki akár több percig tud készülni egy fotóra és meg tudja keresni a társaság többi emberét is.
  2. Sokkal több fotó: a választási lehetőségeink is nőnek egy ilyen gép segítségével. A fotósok a legtöbb esetben 5-6 kép közül választják a szubjektív véleményük alapján legjobbat és csak azt retusálják és formázzák. Egy fotógép segítségével viszont tucatnyi képet lehet készíteni hasonló beállításokkal, amik közül mi választhatjuk ki, hogy melyik a legelőnyösebb számunkra.
  3. Azonnali elérés: a selfie fotó masina egyben nyomtató is. Gyors fotónyomtatással a legjobban sikerült képet akár egyből elrakhatjuk emlékbe és nem kell utána végigböngésznünk a képek teljes garmadáját.
  4. Vicces és flúgos beállítások: a bérlés során rengeteg jelmezt, maszkot és kelléket kapunk, ahhoz hogy a legkülönfélébb beállításokat tudjuk kihozni a csapatunkból. Ezzel igazán egyedi és jópofa képek készíthetők.

Az eszköz bérlése

Egy ilyen szerkezetbe magánszemélyként nem érdemes beruháznunk hiszen nemcsak az alapár, de a karbantartás sem éri még évi pár használat során. Jobban járunk ha olyan oldalakról mint a selfiefotógép.hu bérlünk pár órára. A bérlés időtartamát igazítsuk a vendégek számához, hiszen olyan 10 embert 10-15 perc alatt tud teljes elkészüléssel lefotózni a gép. A hatalmas rendezvények pedig akár több gépet is kibérelhetünk.