Real Perfect Rapid kivitelező cég szolgáltatásai

Real Perfect Rapid: Házépítés és felújítás két évtizedes szakértelemmel

Fénykorát éli most a lakás és családiház piac, akár új építésről vagy felújításról van szó. A hirtelen megugrott keresletet befolyásolják az állami otthonteremtési és felújítási támogatások, valamint a korona vírusos helyzet is. A vírus és a korlátozások hatására a legtöbb, amit tehetünk, hogy a szabadban vagyunk. Ezért a kereslet a külvárosi vagy vidéki kertes házakra és telkekre dinamikusan növekedett az elmúlt időszakban, ami nem is csoda.

Ritkán tud úgy házat vagy lakást vásárolni az ember, hogy minden rendben van abban az állapotában, ahogy eredetileg volt, és ne kellene valamit cserélni vagy javítani. De a felújításokhoz igazából nincs is szükség új tulajdon vásárlására, bármikor dönthetünk úgy, hogy kisebb volumenben hangulatosabbá és korszerűbbé tesszük otthonunkat.

 

Rengeteg építési munka, kevés jó kivitelező

Manapság elég nehéz megbízható, szerteágazó szolgáltatási körrel rendelkező és heteken belül munkára kész kivitelezőt találni. A legtöbb építési vagy felújítási projekt csúszik a szakember hiány vagy az elaprózódott kivitelezői figyelem miatt. Általában családtól, barátoktól kérünk tanácsot ilyen esetben, de most ebben a blogcikkben is találhatsz egy szuper tippet, ha tovább olvasol!

 

Válaszd a Real Perfect Rapid Kft.-t!

Az első érv, ami mellettük szól, hogy a Real Perfect Rapid kivitelező cég szolgáltatásai teljes mértékben lefedik a házépítéssel és lakásfelújítással járó munkálatok típusait. Nem csak teljes lakásfelújítás lebonyolítást és komplett generálkivitelezést vállalnak családi ház építés esetén, de a szakipari részmunkákra is megbízhatók. Legyen szó festésről, kőműves vagy burkoló munkáról, nyílászáró beépítésről, villanyszerelésről, illetve a víz, gáz és fűtésszerelés hármasáról profi csapatukkal mindenre készen állnak. Több mint 20 éves építőipari tapasztalattal a hátuk mögött nincs olyan, amit ne tudnának megoldani, ráadásul kiterjed csapatuknak köszönhetően gyorsan munkába tudnak állni.

Amit mindenképpen kiemelnék még, hogy az ügyfélkezelést kimondottan magas szinten végzik: rendszeres és érthető tájékoztatást nyújtanak a munkafolyamatokról és a folyamatos egyeztetés sem marad el.