prémium minőségű bejárati ajtó

Prémium minőségű bejárati ajtó

A bejárati ajtó az az eleme az otthonunknak, amivel mi és a vendégeink is először találkoznak, amikor belépünk egy ingatlanba. Esztétikai funkciója mellett természetesen hasznos funkciójának, mint nyílászáró, is meg kell felelnie. Mindemellett pedig az sem árt, ha biztonságos is, hogy magunkat és értékeinket is biztonságban tudhassuk.

Magas színvonalú bejárati ajtó

Lehet a bejárati ajtónk műanyag, fa vagy alumínium a lényeg, hogy mind esztétikailag mind a funkcióját tekintve megfeleljen az igényeinknek. Ebben az esetben nem beszélhetünk csupán egy egyszerű nyílászáróról, hiszen ez az ami kapcsolatot teremt kültér és beltér között. A legtöbb esetben, legyen szó házról vagy lakásról, ez az a rész, amit általában a szomszédok is vagy adott esetben a járókelők is látnak otthonunkból.

Manapság talán még komplexebb kérdés lett a bejárati ajtó kiválasztása, mint ezelőtt. Ma már nem csak a színt, méretet, anyagot és hasonló alap dolgokat kell kitalálnunk, hanem azt is el kell döntenünk, hogy hagyományos ajtót szeretnénk vagy valamilyen extra védelemmel ellátott verziót. Választhatunk többek között ujjlenyomat-olvasós vagy akár szemírisz érzékelős bejárati ajtók közül is, ha épp ezt tartjuk praktikusnak. A legfontosabb a saját komfortérzetünk biztosítása.

GIL bejárati ajtók

Ha már magas minőségű, megbízható bejárati ajtókról van szó, akkor jó szívvel ajánljuk a GIL Trade gyártót. Minden terméküket alapos tervezéssel és fantasztikus alapanyagokból, hozzáértő csapattal készítik és aztán építik be. A GIL bejárati ajtó hosszú, az átlagosnál magasabb élettartammal rendelkezik. Ugyanígy kiemelkedően szigetel és a külső behatások ellen is magas fokú védelmet biztosít. Mindemellett lehetőség van egyedi elképzelésű ajtók rendelésére és legyártatására is.

Olyannyira megbíznak a termékeikben, hogy a legtöbb termékükre 10-50 év garanciát vállalnak. Ha a maximális biztonság mellett fontos számunkra a megfelelő dizájn és a kifogástalan minőség, esetleg egyedi elképzelésink is lennének, akkor jó szívvel ajánljuk őket mindenkinek, aki bejárati ajtó csere vagy beszerzés előtt áll.