napelemes fáklya

Napelemes fáklya a remek kerti hangulathoz

Az esti hangulat megteremtése fontos a nyugodt és kiegyensúlyozott élethez. Ha a nyári forró éjszakákat, és mondjuk az enyhe őszi estéket is egy kellemesen kivilágított kertben tölthetjük, akkor garantáltan kisimultabban fogunk másnap felébredni. A különböző lampionok, álló lámpák mellett remek atmoszférát teremtenek a napelemes fáklya lámpák az ilyen éjszakákon, melengető hangulatot teremtetve mellkasunkban is.

Napelemes fákyla lámpa előnyei

Ezek a LED-es lámpa típusok speciálisan vannak kialakítva. A különlegesen kialakított izzótest úgy lett kifejlesztve, hogy a lobogó lángot imitálja. Ezzel biztonságos körülmények között lehet szuper hangulatot teremteni a kertünkben. Attól sem kell aggódnunk, hogy fáradtan eloltsuk mint egy hagyományos fáklyát, hiszen önmagától úgyis kikapcsol automatikusan. A teljes hatás érdekében érdemes beszereznünk több verziót is. A fénykibocsátása nem a legnagyobb ezeknek a lámpatesteknek. Így készüljünk fel rá hogy nem fog töéletes látási vizsonyokat teremteni, de nem is ez a célja a terméknek.

Ráadásul a fáklyák napelemes szenzorok vannak ellátva, így remekül használhatók bárhol az udvarunkon. Nem igényel extra vezetékeket vagy szigetelést szabadon kombinálható az elhelyezése bármely földdel elátott felületen a kertünkben. Ez remek lehetőséget nyújt az áramszámlánk kezelésére is, főleg ha sokszor tartózkodunk kint a kerthelységünkben. Ilyenkor nagyon alattomos módon tud felszaladni az energiafogyasztásunk, de szerencsére a termék ezt is kezeli. Nincs szüksége csak pár órányi napfényre a teljes feltöltődéshez, így télen is lehjet alkalmazni akár szórt fényes, felhős időjárás után is.

Milyet és honnan érdemes vásárolni?

Mindenképpen olyan terméket válasszunk amire kapunk garanciát és lehetőleg közeli helyen található a gyártó. A kontinentális éghajlat tartogat magában jópár meglepetést télen nyáron így jó ha a tervező felkészült és vállalja a felellősséget a munkájáért és termékéért. Természetesen nem érdemes kiskereskedésben keresnünk a terméket: a legjobb ár érdekében szerezzük be napelemes fáklya lámpánkata gyártóhoz legközelebb eső online webáruházból, a legnagyobb megtakarítás érdekében.