LLumar Magyarország hivatalos weboldala

Fóliát! Fóliát! Mindenhová fóliát!

Kedves olvasóim! Tartsatok velem ebben a lélegzetelállító cikkben és garantáltan nem fogtok csalódni. Csupán 275 szóban egy olyan világba kalauzollak el titeket amilyenben még biztosan nem jártatok! Fóliára fel!

Mire használjuk a fóliákat?

A fóliáknak sok fajtája van és sokféleképpen is használjuk őket. Fóliába csomagoljuk például az uzsonnánkat, fóliát rakunk a befőttes üvegre, fóliát rakunk a mobiltelefon kijelzőjére. Azt hiszem a végtelenségig sorolhatnám mire használjuk és milyen a fóliákat használunk a hétköznapokban, de én most a fóliák legizgalmasabb felhasználási módjáról szeretnék írni néhány történelmi jelentőségű gondolatot.  Az autófóliákról.

Az autófóliák

A több százezer olvasóm közül valószínűleg vannak jó néhányan akik még nem hallottak az autófóliákról. Néhányótokban most megjelent talán egy kép egy zsugorfóliával körbetekert Lada Samaráról. Nem erről beszélek most. Én valami olyasmiről fogok itt beszélni nektek amit tényleg rendkívül hasznos. Sokkal hasznosabb mint azt gondolná az egész emberiség. Egyesek azt állítják nagyobb a jelentősége a találmánynak mint a holdra szállásnak. Nem tudom, ezt majd mindenki döntse el maga.  A cikk elolvasása utána egyáltalán nem csodálkoznék ha rohannátok fóliáztatni a gépeteket. Hogy miért? Istenem micsoda kérdés ez. Mert annyi előnye van hogy egyszerűen el sem tudjátok képzelni.  Ennél a cikknél valamivel részletesebben is olvashattok erről a témáról egy helyen. Ez a hely pedig a LLumar Magyarország hivatalos weboldala.

Előnyök

  • Valódi védelem a gépjármű számára. A fóliák megvédenek a karcolásoktól és kavicsfelverődés okozta sérülésektől.
  • A fóliák megszűrik a káros UV sugarakat, és csökkentik a bőrrák kockázatát. Ugye hogy ugye?
  • Használatukkal csökken a balesetek kockázata. Hogyan is képzeljük ezt el? Egyszerű. Sokszor elvakítja a vezetőt a napsugárzás és nem lát ki normálisan. Fóliával ez nem fordulhat elő. Mindig minden akadályt észlel a vezető.

    Ez így kettőszázhetvenöt. Ugye megmondtam?