kocsi fóliázás

Fólia az autóra? Igen!

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az autófóliák és ez nem is csoda hiszen remek tulajdonságokkal rendelkeznek. Számos előnyük van amelyek közül néhányat ebben a cikkben be is fogok mutatni. Néhányan még mindig azt gondolják hogy az autófóliák csak szimpla dekorációnak számítanak, nos ők nagyon tévednek. Az autófóliák sokkal többek annál mint egyszerű esztétikai kiegészítők. Lássuk is miért érdemes nekünk is elgondolkozni azon hogy fóliát fogunk használni az autón.

Előnyök amelyekről talán eddig nem is hallottál

Védelem számunkra

A fóliák legnagyobb előnye szerintem az hogy képesek megszűrni az UV sugarakat. Szerintem mindenki tisztában van vele hogy egy hosszú utazás során mennyi káros napsugárzásnak tehetjük ki magunkat. Személyes tapasztalatom nekem is rengeteg volt már, bizony nagyon letud égni az ember bőre egy néhány órás át során. Fontos tehát hogy megfelelően védekezzünk a gépjárműben is. A fóliák pedig pontosan azt a védelmet biztosítják bőrünknek amire szüksége van. Kizárólag ajánlani tudom tehát mindenkinek. A kocsi fóliázás tehát több mint esztétika ez a védelemről szól. Saját magunk és az autó védelméről egyaránt.

Ahogy azt az előbb említettem a fóliák nem csak minket védenek hanem az autót is de azért még egy előnyt mégiscsak megemlítenék amely a mi védelmünket szolgálja. A fóliákra bizony baleset esetén is számíthatunk. Hogyan? A fóliák egy ütközés során egyben tudják tartani az ablaküveget így megakadályozza hogy azok szilánkjai kárt tegyenek bennünk.

Védelem az autónak

Természetesen a fóliák nem csak minket védenek meg hanem az autót is. Tökéletes védelmet nyújtanak például kavicsfelverődéstől és a különböző karcolásoktól. Ezenfelül remek víz lepergető tulajdonsággal rendelkeznek, plusz a kemény időjárási körülményeknek kitett autót is megtudják védeni. Ajánlom mindenkinek hogy gondolkozzon el a használatán, persze csak ha valóban fontos számunkra a gépjárművünk épsége.