LLumar autóüveg fóliázás

Mit tegyünk hogy karosszériánk visszanyerje régi ragyogását?

Néhány tipp hogy karosszériánk régi fényében ragyogjon

1.Wax

Ha nincs túl nagy probléma karosszériánk fényezésével, akkor elegendő lesz ha a felületet wax-szal kezeljük. Ezt akár mi magunk is elvégezhetjük, hiszen nem igényel túl nagy hozzáértést. A munka eredményének minősége leginkább az általunk vásárolt wax minőségétől függ. Hatása idővel elmúlik, ezért bizonyos időközönként meg kell ismételünk használatát. A wax nem alkalmas mélyebb sérülések eltüntetésére. Kizárólag a hajszálvékony karcolásokat tudja megfelelően elrejteni. Olyan mély karcolásokkal szemben melyek az alapozó festékig tartanak, teljességgel hatástalan, ezért ne is próbálkozzunk veled.

2.Autófólia felrakása

Ha karosszériánkat teljesen újjá szeretnénk varázsolni akkor a legjobb megoldás ha fóliát rakatunk rá. Fólia használatával biztosak lehetünk a minőségi végeredményben. Sajnos ez egy viszonylag drága megoldás de egyértelműen megéri az árát. Fóliát nem csak karosszériára hanem az autó ablakára is szokás rakni. Bárhova is szeretnénk fóliát, laikusként ne akarjunk hozzálátni felrakásának. A fóliák felrakása nagy precizitást igényel, ezért bízzuk inkább szakemberre. Ha nem ismerünk kivitelezőt akkor látogassunk el a LLumar weboldalára. A LLumar autóüveg fóliázás kiemelkedő minőségűnek számít a piacon. Jól képzett szakembereik biztosan tökéletes munkát fognak végezni. A fóliák tökéletesen fognak illeszkedni az autó minden részéhez.

3.Polírozás

Ha a wax nem megfelelő megoldás hiszen túl mélyek a karcolások az autó karosszériáján, az autófóliát pedig túl drágának gondoljuk, akkor számunkra a legjobb megoldás a polírozás lesz. Polírozással viszonylag olcsón és könnyedén eltüntethetjük a nemkívánatos karcolásokat. A beavatkozás után autónk régi fényében fog tündökölni. Hátránya hogy kizárólag véges számú alkalommal kivitelezhető. Az autón található festékréteg minden egyes polírozás után veszít vastagságából ezért túl gyakran ne vigyük polírozásra a gépjárművet. Ha eldöntöttük hogy polírozni szeretnénk járművünket akkor feltétlen vigyük el szakemberhez. Ha nem rendelkezünk kellő hozzáértéssel akkor ne akarjuk mi magunk elvégezni a polírozást.