Milyen a megfelelő poszter keret?

Egy poszter keret sokféle célból szolgálhat minket. Megvehetjük otthonunkba, hogy festményeket, rajzokat, posztereket tudjunk a falunkra helyezni. Gyakoribb felhasználása azonban, amikor irodák, mozitermek, színháztermek és egyéb más szolgáltatók helyezik el beltérre ezeket. Még ennél is gyakoribb viszont a kültéri elhelyezés, hogy az utcán éppen arra sétáló emberek is könnyedén meg tudják hirdetéseinket tekinteni.

Könnyen belátható tehát, hogy a szolgáltatók számára komoly szerepet tölthet be egy jó minőségű példány. Egy utazási iroda könnyedén megmutathatja az arra járók számára legújabb útjaikat. Egy ingatlanügynökség esetén ugyanez merül fel. No de milyen a megfelelő poszter keret? Mindenképp fontos, hogy jó minőségű és tartós anyagból készüljön, hogy sok ideig legyen a szolgálatunkra. Amennyiben kültérre helyezzük, akkor fontos, hogy vízálló legyen, hogy kibírja az időjárás viszontagságait. A zárhatóság szintén nagyon fontos, így jobban járunk, ha zárható poszter keretet veszünk, ami lehetőséget ad számunkra, hogy bezárjuk a benne lévő tartalmat, ezzel megakadályozva, hogy kilopják hirdetésünket. Fontos továbbá, hogy könnyedén nyitható, zárható legyen és könnyű legyen kicserélni benne a tartalmat.

Miután teljesítettük a saját magunk által felállított minőségi követelményeket utána természetesen érdemes gondolni a designra, méretre, színekre. Egy kozmetika vagy egy műkörmös esetén például nyugodtan válasszunk színesebb, vidámabb színeket és designt, míg egy komoly irodai környezetben, pl. egy ügyvédi iroda esetén visszafogottabb stílust és színeket válasszunk. Méret esetén gondolkozhatunk kisebb, nagyobb, illetve vékonyabb és vastagabb szegélyeken is.

poszter keret