Tools Control Kft

Hivatalos Jármű Eszközkezelő Cég

Az autógyártók közötti verseny évtizedek óta folyamatosan egyre erősebb lesz. Ez a versengés pedig kihat az autószervizek működésére is, hiszen egyre magasabb szintű elvárásoknak kell eleget tenniük. Magyarországon ma már a szervizeknek szigorú előírásoknak kell megfelelniük eszközeik beállítását, kalibrálását és hitelesítését tekintve. Ez lesz az egyik előfeltétele, hogy hivatalos márkaszervizként működhessenek.

Egy-egy autószervíz akár több ezer eszközzel, berendezéssel vagy műszerrel is rendelkezhet. Az általános javítási szolgáltatások és szervizelés mellett az adminisztratív és felülvizsgálati feladatokra nem mindig jut idő. Ilyenkor érdemes igénybe venni egy hivatásos eszközkezelő vállalat szolgáltatását. Ők több évtizedes tapasztalattal és optimalizált végrehajtással végzik el szervizünknek a mérőeszköz kalibrálást, felülvizsgálatot és hitelesítést, valamint az eszközpark kezelését.
Ez utóbbi szolgáltatást az üzemviteli informatika valósítja meg. Egyedi fejlesztésű szoftverrel az eszközkezelés gyorsabbá és hatékonyabbá válik. Több ezer eszköz menedzselése manuálisan ma már kész rémálom, de ha nem megfelelő programot választunk, akkor szintén csak szenvedni fogunk, ha kicsúszunk a hitelesítési határidőkből.
Mindezeket a feladatokat a legjobb egy professzionális eszközkezelő céggel elvégeztetni. A Tools Control egy biztos választás ebben az esetben, a honlapjuk innen érhető el: https://toolscontrol.hu/ . Az autószervizek vagy más jármű üzemek eszközelését digitalizálják és automatizálják. Ezen kívül elvégzik a merőeszközök kalibrálását, felülvizsgálatát és hitelesítését.