Mini implantátumos fogsorrögzítés

Fogsorrögzítés Budapesten mini implantátummal

A mini implantátum korszerű, megfizethető és biztonságos módja a fogsorrögzítésnek. Amennyiben nem rögzített protézist használsz jelenleg és unod már a nem múló kényelmetlenséget, ideje elgondolkodni a mini implantátumos fogsorrögzítés megoldáson!

Mit takar a mini implantátum kifejezés?

A mini implantátum kifejezés egy laikus számára nem feltétlenül mond sokat jelenleg, viszont nagyon fontos fogászati megoldást jelent. Rengeteg ember mindennapjait teheti jobbá. A hagyományos implantátumokkal szemben, kisebb méretű és vékonyabb titánból készült implantátumot takar a kifejezés, amelyeket kivehető fogsor rögzítése érdekében ültetnek be.

Tehát lényegében, az ideális megoldás, ha teljes fogpótlás stabilitása a cél. A protézis kevésbé fog mozogni, csúszkálni a viselő szájában, így az evés és a beszéd is kellemesebb érzés lesz. Csupán tisztítás céljából kell kivenni a protézist, ha mi implantátummal van rögzítve.

Miért baj, ha mozog a műfogsor?

Először is, a legtöbb ember számára ez kényelmetlenséget vagy akár fájdalmat is okozhat. Másodsorban egészségügyi és egyéb problémák is felmerülhetnek előbb vagy utóbb. Például a beszéd nehézkesebbé válhat, rágás közben akadhatnak problémák, ízérzékelése romolhat az ember vagy akár gyomor problémák is előfordulhatnak hosszú távon emiatt.

Amennyiben ezen panaszok közül már találkoztál párral, érdemes minél előbb felkeresned fogorvosod a fogsor problémáiddal.

Mini implantátum beültetés Budapesten

Ha még nincs igazán bevált fogorvosod, vagy akihez jelenleg jársz, nem foglalkozik mini implantátummal, mi tudunk ajánlani egy remek fogászatot Budapesten. A XIV. kerületben található Budapest Dentcare fogászat tapasztalt munkatársakkal várja mini implantátumot igénylő pácienseiket. Honlapjukon részletesen leírják a beavatkozás folyamatát, de a kapcsolati is felveheti velük a megadott elérhetőségeiken, amennyiben kérdése lenne. Gyakori kérdéseket is összeállítottak, amiket szintén érdemes lehet elolvasni a művelet előtt. Pl. olyan dolgokról tájékozódhat benne, hogy mennyibe és mennyire fáj az eljárás, van-e egyáltalán szüksége mini implantátumra, mennyire tartós a megoldás.

Fogászati problémáiddal bátran keresheted a Dentcaret, profik a fájdalommentes megoldásokban!