Oldal kiválasztása

elegáns szakácskabát

Az éttermek folyamatosan versenyeznek egymással azért, hogy minél előkellőbbnek tűnjenek fel. Manapság már nem elég a letisztult környezet, élénk növények és egy udvarias pincér. A vendéglátó helyiség minden részletét aprólékosan és precízen meg kell tervezni, az összes alkalmazottnak a lehető legjobb formájában kell megjelennie. Ez alól már gyakran a szakács se lehet kivétel, hisz egyre inkább igény van a nyitott konyhákra, ahol a vendégek ráláthatnak arra, hogyan készül el az ételük. Ez bizalmat sugároz feléjük, hogy a gyakran nem kevés összegekért, amit fizetnek érte, arányosan minőségi készételt kapnak az asztalukhoz. Viszont ez a bizalom hamar elvész, ha valami olyat látnak, ami nem kívánatos nekik. A szakács megjelenése is ilyen lehet, ha nem találják higiénikusnak elmehet a kedvük az ételtől is. Így figyelni kell arra, hogy mindenképp olyan szakácskabát legyen a szakácsunkon, amely megfelelően tisztítható, nem könnyen koszolódik. A chef kabátnak brand értéke is lehet, így egy prémium helyhez elegáns szakácskabát illik. Emellett figyeljünk arra is, hogy a séf kabát megfelelően hőálló legyen, ne izzadjon benne folyamatosan a szakácsunk, hisz se a vendégek, se a séf nem örülnének enne. Az elegancia nem olcsó befektetés, de időtálló.